formentera!

Sólo Sólo ... Sólo Formentera!
Big Sur Spirit del primer día 4ever.
Bacio & Abraccio & ...






Comentarios

Litlemermaid ha dicho que…
Pajarrakes!!!!!!!!!!!! Kè feu a Formentera amb la inserso??? Això deu ser l'edat! jijiji!! Jo estic a BCN amb la loka de la fulanita!!! Hem intentat anar a la platja pero no hem arribat més lluny de l'Oysho (dp de parar per 40 lloks més!!!).Estic d'acord amb MartE... volem més fotos, més explicacions... Heu fet servir els taps??? Jodeee... Un petonàs MORENAZAS!!! Deixeu el pabelló alt!!! jijiji!
jermaneta ha dicho que…
MAMMA MIA!!! Això sí q és saber viure. I si us plau, Mir, NO PENGIS MÉS FOTOS. Hi ha alguns mortals q no ho podem resistir aquest amunt-i-avall.
Ptó a totes 4 (primi a tu també, eh?)
Anónimo ha dicho que…
HolE moseeSSS i que en sou maquessssSSSS aixÍ ben morenetes del sol... ja us ho passeu bé eh?, anant a berenar pa amb xiuculatE a les fonTs...ais ja us imagino cada matí amb la carmenyolE sota al braç cap a remullar-vos els peus vorE la mar...., a la tardE anant a ballar sardanEss, quina ballarusQuE que porteu a sobrEE e?..., i a passejar per les botiguesSS..., ja ho sabeu...quan volgueU podeu venir aquí a Reus,... al Bar DesiG que us prepararé un bon berenar de pa amb tomàquEt i botifarrE d'ou amb unes rostEs de cansaladE....

ai nenesSSS maqueSSSsss i que en sou de maqueEssss...qui pogueés venir a EIVIZZA però me fan por les baqrues i els avionTs.

un petonet per totes...ens veiem un dia per Reus

Manel DesiG amoREs
Myr ha dicho que…
Ja de tornada a Eivissa ... això no és vida! Ahir, Flower Power Party al Pacha ...

Estat d' avui, catatònic, però feliç!

Petons als 5 continents!

Entradas populares