momentos bkk

Estos últimos días han sido un continuo de cosas relacionadas con Bangkok y alguna de la gente que conocí ahí y pasaron a formar parte de mi “familia adoptiva” en esos lados de mundo ...

El finde pasado, Ros, apodada como Abuela, celebró un año de su llegada a la ciudad de los ángeles ... como pasa el tiempo!
Aún recuerdo esa primera mítica noche en el famoso Saxophone ... Explicación por mi parte, del mundo thai que se desmoronó en unas horas, mojito, jazz ...
Viva las velas y las ONG’s !!! :)
Abuela, jo també et trobo a faltar ... A veure si tenim aviat LA idea i així visualitzem els surfers aussies en vivo y directo y olé :)
El Lunes hablé con el Abuelo Alessandro, que hoy cumple años .... FELICIDADES ABUELO (y nunca mejor dicho!  jijijiji )... Sigue tan CocoLoco como siempre, y espero que no cambie nunca! :) Y decirte que quiero .... VENCHI !!!!!!!!!!!! 4 días y chocolaaaaaaaaaaaaate & rumba !!!!!!!

El Martes me llamó el best chef in town, Cammarata ... Bueno, pese a una mala noticia, hablamos y reímos un buen rato y me entraron unas ganas enormes de irme a Silom a por su risoto, volcanet y charlas surrealistas tipo ... Cosas que pones en la nevera ... Jaja, me dijo que aún hay rastro en su casa de la última fiesta que celebramos! Mamma Mia!

Buscando fotos para mi serie de Thailand en CMYK ... He visto muchos de los momentos que pasé junto a ellos, K. Nui, June, etc ... Y me he reído un montón, he recordado como y cuando nos conocimos, anécdotas mil, toda la gente que vino de visita ...

La gente me pregunta si echo de menos BKK y me arrepiento de haberme ido. La respuesta es no. Echo de menos a personas, alguna de mis rutinas thais. Y mi cama tamaño king. Pero me alegro de que esa etapa acabara llena de buenísimos recuerdos y experiencias, laborales y personales. Pese al mal momento que se vive en España, siento que me fui en el momento justo. Sentimiento de alegría y pena por igual. Con ganas de empezar esa nueva etapa laboral, que de momento, no llega pero estoy en ello.

Next Station ...

Comentarios

abuela ha dicho que…
nieta nieta... els moments bkk sense tu son same same but different. Very different. Pero tb entenc q era el moment para marxar... triste por mi, contenta per tu.

Esposito!! felicidades, muchos muchos besísimos desde BKK. Pasamos unos ratos estupendos, y si se ha de hablar de conversaciones de BKK se tiene q recordar la del derecho a desayuno...

Muchos besos y abrazos familia !
Unknown ha dicho que…
aqui trovo a faltar, els campionats de tetris i boles de colorins, soc la millor...ja saps que no costa sense la nerdy de la Riam al meu costat.Les ganes de fer braves per fer=te sentir mes aprop de casa i moltes altres coses.
Aqui no estem tant malamenty coma spain pero es va notant la crisi, si t en vas o no al millor moment...jo encara penso que no...pero la vida segueix i no em de mirar en derrera.Petons i sort
am ha dicho que…
Jermaneta,

jo no ho hauria expressat millor. És cert, no es troba a faltar el lloc sinò les persones q el fan especial. Penso q tu ets afortunada per haver conegut a tantíssima gent q t´ha fet encara més feliç. I per últim, avui ho escrivia a un amic, recorda q "el passat és història, el demà un misteri i l´avui un present, un regal". Així doncs, gaudeix-lo i aprofita´l al màxim, al nostre estil PURA VIDA.
Ptons cap a bkk, bcn, girona, ny city i on algú els vulgui rebre (n´hi per tots, no?)
Litlemermaid ha dicho que…
Primi, el què deiem ahir a la platjeta (envoltades de freaks), tot té un moment i un llok, i BKK va ser genial pel moment i la gent. Ara és moment de fer un pas endavant, diferent i l'on i amb qui... deixa-ho a la sort!!! La vida es una aventura, avui es avui i demà no se sap!! A disfrutar avui i a esperar amb ilusió el què vindrà demà!!!
M'ha agradat el post, moltíssim!!!
ABUELO... ahora si que eres ABUELO!!! Jaja!!! Felicidades!!
Besos para todos!!!
Myr ha dicho que…
Abuelaaaaaaa !!!!
El derecho a desayuno cada cop està pitjor ... Mamma mia, quin nivell !!! :(
Malgrat la distància, tenim moments bkk ... Però clar, different different ...

K. Nui!
Quin és el meu record al Tetris? L’ altre dia en vaig fer 180,475 !!!! :)
Braves, quan tornis per aquí, tornem al Tomàs ... Si no, ja vindré jo a BKK a fer-les!

Germaneta,
"el passat és història, el demà un misteri i l´avui un present, un regal" ... Frase de pell de gallina!
Si si, Pura Vida a la Kapital !!! :)

Primi,
Tens raó. Però que me toque la suerteeeeeeeeeee ya !!!!!!!
Jajaja, què cabrona amb l’ Abuelo .... Jijijiji

Petons a totes amb oloreta a crema solar ... Mmmmmm, estiu estiuet ja casi casi és aquí!
Montse LUA ha dicho que…
Uufff... amb tanta frase "pell de gallina", anyorances i records..... qualsevol cosa q digui em sembla frívola i fora de lloc!
... però ja he vist pel FB els moments BKK i són molt autèntics! M'alegra haver format una petita part d'un d'aquests moments - ara ja fa quasi un mes!!!
Una abraçada i q vagi bé la crema solar... aquí ja no fa falta xq tot són graaaans pluges...... KSS
Myr ha dicho que…
Eiiii Montse!
Si que són molt autèntics si ... i és que BKK tb ho és !!!! :)

Welcome to the fantastic rainny season :) És increible, eh!

Apali! Fins aviat!

Entradas populares